Over ons

Over ons

Apex Vastgoedservice staat voor je klaar, we kunnen je helpen met allerlei dakwerkzaamheden. Wij zijn een gedreven team die elke uitdaging aangaat! Wil je jouw dak ontmossen, dakgoot repareren of een plat dak vernieuwen bijvoorbeeld? Wij helpen je graag verder! Neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Gratis dakinspectie

Je kunt altijd geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor het herstellen of vernieuwen van je dak. Ben je benieuwd naar de staat van jouw dak? Laat dan geheel gratis een dakinspectie door ons uitvoeren. Zo weet je precies waar je aan toe bent als je dakwerkzaamheden door ons laat uitvoeren.

Voor het maken van een passende offerte komen we eerst graag vrijblijvend bij je langs om de situatie te bekijken en op basis daarvan een passende offerte voor je te maken.

5 tot 10 jaar garantie

Op alle werkzaamheden zit minimaal 5 tot 10 jaar garantie. Zo weet je zeker dat je je de aankomende jaren geen zorgen hoeft te maken over de reparaties of werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat je tevreden bent en blijft! Niet voor niets kiezen honderden klanten voor Apex Vastgoedservice.

Zoek je een dakdekker Haarlem, dakdekker Utrecht of dakdekker Eindhoven bijvoorbeeld? Wij reizen door het hele land om klanten te helpen met hun dak. Ook als je bijvoorbeeld vogeloverlast hebt! Dit kan soms erg vervelend zijn. Wij zorgen dat de dieren op een diervriendelijke manier verdreven worden.


Vernieuwen van pannen en platte daken

Renoveren van pannen en platte daken

Opsporen en oplossen van lekkages

Zinken dakgoten plaatsen

Schoorsteenrenovatie

Loodwerkzaamheden

Dakinspectie en schoorsteeninspectie

Plaatsen van dak-isolatie

Plaatsen en renovatie van dakkapel

Gevel reinigen en impregneren

Vogel overlast verhelpen

over-ons

Wij staan 24/7 voor je klaar

Wij hebben tevens een 24 uurs service. Mocht je er behoefte aan hebben, dan staan wij je graag te woord. Je kunt een bericht achterlaten met jouw gegevens en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.