Dakdekker Zoetermeer

 • 24/7 bereikbaar
 • Dezelfde dag nog op locatie
 • Spoed? Wij bieden hulp in nood!
 • Landelijke dekking
 • Tot 10 jaar garantie
reviews-werkspot

  Hoe kunnen we je helpen?

  Dakdekker Zoetermeer

  Wil je eindelijk van al dat mos af op je dak of is je bitumen dak aan vervanging toe? Als je in de omgeving van Zoetermeer woont, dan is het handig om een dakdekker in Zoetermeer te nemen. De dakdekker is snel ter plekke om het dak probleem op te lossen. Het team van Apex Vastgoedservice staat voor je klaar, 24/7, dus ook bij nood.

  Dakdekker Zoetermeer na noodweer

  Is er noodweer geweest en moet je dak zo snel mogelijk hersteld worden? Zorg dan dat je een goede dakdekker regelt die het dak weer kan maken. Ook al lijkt de schade nog zo klein, je doet er verstandig aan hier zo snel mogelijk bij te zijn. Een dakdekker in Zoetermeer biedt uitkomst.

  Werkzaamheden van Apex Vastgoedservice

  Heb je een ouder huis en merk je dat het dak er steeds slechter uitziet? Laat dan een expert van Apex Vastgoedservice langskomen om het dak te beoordelen. We maken een vrijblijvende offerte voor de werkzaamheden, zo weet je precies waar je aan toe bent. De offerte is geheel gratis.

  Naast het verhelpen van lekkages, verricht de dakdekker in Zoetermeer van Apex Vastgoedservice ook andere werkzaamheden. Zo kan de dakdekker het dak ontmossen, nieuwe goten plaatsen of een schuurdak vervangen! Neem gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden. We helpen je graag verder.