Dakdekker Venlo

 • 24/7 bereikbaar
 • Dezelfde dag nog op locatie
 • Spoed? Wij bieden hulp in nood!
 • Landelijke dekking
 • Tot 10 jaar garantie
reviews-werkspot

  Hoe kunnen we je helpen?

  Dakdekker Venlo

  Apex Vastgoedservice is ideaal als je een dakdekker in Venlo zoekt. Apex Vastgoedservice kan namelijk allerlei dakwerkzaamheden uitvoeren. Ben je op zoek naar een dakdekker die het nieuwe dak kan maken of iemand die het oude dak kan repareren? Wat de dakwerkzaamheden ook zijn, Apex Vastgoedservice staat voor je klaar.

  Dak ontmossen door een dakdekker

  Soms ontstaat er mos op het dak, dit kan door de ligging komen (vaak ligt een dak dan altijd in de schaduw bijvoorbeeld). Het is wijs om het dak dan regelmatig te ontmossen. Mos kan de dakpannen namelijk aantasten en dat is geen goede zaak. Het dak ontmossen is een vrij eenvoudige klus die gedaan wordt door een dakdekker.

  Een lekkage is ook typisch een voorbeeld van een probleem die een dakdekker in Venlo kan oplossen voor je. Een lekkage kan voor veel problemen zorgen, dus zorg dat je er snel bij bent. Zodra je de lekkage ontdekt hebt, is het wijs als hier iemand zo snel mogelijk naar kijkt.

  De service van Apex Vastgoedservice

  Apex Vastgoedservice biedt allerlei dakwerkzaamheden aan, van lekkage repareren en ontmossen tot een nieuw dak op een schuur leggen en een bitumen dak plaatsen. Bovendien heeft Apex Vastgoedservice een 24/7 spoedservice. Zo kun je voor spoed altijd contact opnemen. Ook voor een gratis en vrijblijvende offerte ben je bij ons aan het juiste adres!