Dakdekker Utrecht

 • 24/7 bereikbaar
 • Dezelfde dag nog op locatie
 • Spoed? Wij bieden hulp in nood!
 • Landelijke dekking
 • Tot 10 jaar garantie
reviews-werkspot

  Hoe kunnen we je helpen?

  Dakdekker Utrecht

  Is het tijd om het dak te vernieuwen of moet de goot gerepareerd worden? Dan is het handig om een dakdekker in Utrecht in te schakelen! Als je in deze regio woont, dan is het handig om iemand uit de buurt te regelen. Een dakdekker in Utrecht kan met allerlei dakwerkzaamheden helpen.

  24/7 spoedservice van Apex Vastgoedservice

  Ook bij het ontmossen of repareren van dakpannen kan een dakdekker te hulp schieten. Met de spoedservice van Apex Vastgoedservice kun je 24/7 contact opnemen. Dit is helemaal handig als er flinke schade is door storm bijvoorbeeld!

  Dakdekker in Utrecht helpt verder!

  Heb je een bitumen dak dat voor een deel vervangen moet worden? Het is handig om dit uit te besteden aan een professional. De dakdekker kan een inschatting maken van de kosten en aangeven hoeveel tijd de klus gaat innemen. Dan is het helemaal aan jou of je hier akkoord voor geeft of het liever op een later moment wilt laten uitvoeren. Aan jou de keuze dus.

  Apex Vastgoedservice helpt met allerlei dakwerkzaamheden, van het dak ontmossen tot de goot vervangen en van het dak vernieuwen tot de goot beschermen tegen ongedierte. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.