Dakdekker Rotterdam

 • 24/7 bereikbaar
 • Dezelfde dag nog op locatie
 • Spoed? Wij bieden hulp in nood!
 • Landelijke dekking
 • Tot 10 jaar garantie
reviews-werkspot

  Hoe kunnen we je helpen?

  Dakdekker Rotterdam

  Ben je op zoek naar een dakdekker in Rotterdam? Dan ben je bij Apex Vastgoedservice aan het juiste adres! Wij bieden allerlei services voor je dak. De dakdekker in Rotterdam kan het dak repareren, een nieuw dak op een schuur zetten of het dak schoonmaken. Het is belangrijk om je dak goed te onderhouden om lekkages en andere problemen te voorkomen.

  Wat te doen bij een lekkage aan het dak?

  Als je een lekkage aan je dak hebt ontdekt, zorg dan dat je zo snel mogelijk een dakdekker laat langskomen. Het is belangrijk dit gelijk te doen, zodat de schade niet oploopt. De dakdekker zal kijken wat de schade is en een kostenplaatje schetsen, zo weet jij gelijk waar je aan toe bent. De dakdekker in de buurt van Rotterdam heeft jarenlang ervaring met dakwerk, bij Apex Vastgoedservice kun je een goede service verwachten.

  Dakdekker Rotterdam doet nog meer!

  Bij Apex Vastgoedservice verrichten we ook andere werkzaamheden. Zo kunnen we jouw dak ontmossen bijvoorbeeld. Je dak ziet er weer uit als nieuw na deze behandeling! Ook is het zeker niet goed om mos te lang op het dak te laten zitten, het kan je dakpannen aantasten namelijk. Ook komt Apex Vastgoedservice langs om een loodslab te vervangen, een plat dak te vervangen of dakgoot te repareren.