Dakdekker Leiden

 • 24/7 bereikbaar
 • Dezelfde dag nog op locatie
 • Spoed? Wij bieden hulp in nood!
 • Landelijke dekking
 • Tot 10 jaar garantie
reviews-werkspot

  Hoe kunnen we je helpen?

  Dakdekker Leiden

  Woon je in Leiden en omgeving en ben je op zoek naar een dakdekker? Dan hoef je niet verder te kijken! Bij Apex Vastgoedservice ben je aan het juiste adres voor allerlei dakwerkzaamheden. Heb je een grote klus en wil je van tevoren weten hoeveel het gaat kosten? Het team van Apex Vastgoedservice komt bij je langs voor een gratis en vrijblijvende offerte.

  Grotere werkzaamheden

  Bij grotere werkzaamheden, zoals een verbouwing, is het fijn om van tevoren een kostenplaatje te hebben. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Bovendien heb je natuurlijk ook even bedenktijd als de offerte klaar is. Aan jou de keuze wanneer je de werkzaamheden uit wilt voeren!

  Dakdekker bij lekkage

  Mocht je een lekkage hebben, dan is het verstandig om hier direct iets aan te laten doen. Hoe langer je wacht, hoe groter de kans dat je dak of goot meer beschadigt. En dan ben je verder van huis. De kosten zullen toenemen en misschien moeten er wel onderdelen vervangen worden, die anders gerepareerd konden worden. Onnodig dus! Schakel het team van Apex Vastgoedservice in.

  Apex Vastgoedservice heeft een spoedservice, waar je 24/7 terecht kunt. Handig als de schade zo groot is dat deze direct opgelost moet worden. Neem contact op en wij komen bij je langs!