Dakdekker Haarlem

 • 24/7 bereikbaar
 • Dezelfde dag nog op locatie
 • Spoed? Wij bieden hulp in nood!
 • Landelijke dekking
 • Tot 10 jaar garantie
reviews-werkspot

  Hoe kunnen we je helpen?

  Dakdekker Haarlem

  Woon je in de omgeving van Haarlem en heb je een dakdekker nodig? Dan zit je bij Apex Vastgoedservice goed! Of het nu voor een verbouwing of spoed is, de dakdekker in Haarlem staat voor je klaar. Bij Apex Vastgoed service hebben we een spoedservice, handig als je dak lekt na een storm bijvoorbeeld. Neem vrijblijvend contact op voor een dakdekker in Haarlem.

  Werkzaamheden dakdekker Haarlem

  Ook voor andere werkzaamheden kan een dakdekker in Haarlem handig zijn. Moet je dak ontmost worden of moet de dakgoot gereinigd worden? De dakdekker kan ook bij dit soort werkzaamheden helpen! Apex Vastgoedservice biedt snel een oplossing voor jouw dak probleem.

  Ontvang vrijblijvend een offerte

  Mochten het grote werkzaamheden zijn waar je graag een offerte van wilt ontvangen, dan is dat mogelijk. Graag komen we dan van tevoren langs om de werkzaamheden in te schatten en een offerte te maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je een planning maken! Handig als je bijvoorbeeld gaat verbouwen of renoveren.

  Apex Vastgoedservice biedt allerlei werkzaamheden voor het dak. Zo kun je je dak ontmossen, een schuurdak laten vernieuwen of een bitumen dak vervangen. Heb je een lekkage bij de goot of ergens anders? Ook dan staat Apex Vastgoedservice voor je klaar.