Dakdekker Gouda

 • 24/7 bereikbaar
 • Binnen 12 uur op locatie
 • Spoed? Wij bieden hulp in nood!
 • Landelijke dekking
 • Tot 10 jaar garantie
reviews-werkspot

  Hoe kunnen we je helpen?

  Dakdekker Gouda

  Een dakdekker in Gouda kan helpen met allerlei dakwerkzaamheden. Van grote klussen, zoals het vervangen van het oude dak tot kleine klussen, zoals het dichten van een lekkage in de goot. Wat de dakwerzaamheden ook zijn, Apex Vastgoedservice kan verder helpen. We staan bovendien 24/7 voor je klaar met onze spoedservicedienst!

  Dak ontmossen

  Is je dak bedekt met mos? Dit kan door ouderdom of schaduw komen. Het is wijsheid om deze één keer in de zoveel tijd te laten reinigen door een dakdekker. Dan heb je weer een dak dat als nieuw is en krijgt het mos geen kans om je dakpannen aan te tasten.

  Dakdekker biedt uitkomst

  Bij een lekkage aan de dakgoot of het dak zelf, is het ook goed om hier zo snel mogelijk bij te zijn. De lekkage kan namelijk groter worden en dan moeten er misschien wel ander soort werkzaamheden uitgevoerd worden, zoals vervanging van een deel van het dak of vervanging van de hele goot. Wees deze situatie voor en bel direct met Apex Vastgoedservice!

  Met onze spoedservice staan we 24/7 voor je klaar. Bovendien is geen klus aan het dak te gek voor ons! Heb je last van veel vogels? Wij plaatsen roosters op het dak. Of wil je je bitumen dak laten vervangen? Ook dat is geen probleem voor het team van Apex Vastgoedservice!