Dakdekker Eindhoven

 • 24/7 bereikbaar
 • Dezelfde dag nog op locatie
 • Spoed? Wij bieden hulp in nood!
 • Landelijke dekking
 • Tot 10 jaar garantie
reviews-werkspot

  Hoe kunnen we je helpen?

  Dakdekker Eindhoven

  Ga je binnenkort verbouwen en ben je op zoek naar een dakdekker in of rondom Eindhoven? Apex Vastgoedservice kan je hier uitstekend bij helpen! Apex Vastgoedservice is werkzaam door het hele land en komt dus ook graag bij jou langs om dakwerkzaamheden uit te voeren!

  Dakdekker Eindhoven voor lekkages

  Heb je een lekkage aan het dak? Ook dan moet je zeker een dakdekker inschakelen! Wacht hier niet te lang mee, dan kan de schade aan het dak oplopen. Dit kost je uiteindelijk veel meer geld en dat is zonde! Een lekkage kan ontstaan door ouderdom of bijvoorbeeld een storm. In het geval van een storm kunnen dakpannen loslaten en hierdoor een lekkage veroorzaken. Bij ouderdom ontstaan er kieren of gaten waar water doorheen komt.

  Apex Vastgoedservice 24/7

  Wil je dat iemand met spoed naar je dak komt kijken? Dat kan! Apex Vastgoedservice heeft een 24/7 dienst, dus je kunt altijd terecht. Mocht je wat langer de tijd willen nemen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We komen dan langs om deze gratis te maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

  Bij Apex Vastgoedservice bieden we allerlei dakwerkzaamheden aan. Zo kun je ook terecht om je dak te ontmossen of de goot te laten reinigen. Geen klus aan het dak te gek voor het ervaren team van Apex Vastgoedservice. Neem direct contact op.