Dakdekker Den Haag

 • 24/7 bereikbaar
 • Dezelfde dag nog op locatie
 • Spoed? Wij bieden hulp in nood!
 • Landelijke dekking
 • Tot 10 jaar garantie
reviews-werkspot

  Hoe kunnen we je helpen?

  Dakdekker Den Haag

  Ben je op zoek naar een dakdekker in de regio Den Haag? Dan zit je goed bij Apex Vastgoedservice. Wij hebben uitstekende dakdekkers in Den Haag die je met elk dak probleem kunnen helpen. Heb je een lekkage bijvoorbeeld? Of wil je een nieuw of vernieuwd dak? Dan komt een dakdekker van Apex Vastgoedservice goed van pas.

  Dakdekker: direct hulp bij lekkage

  Als je een lekkage hebt na een storm, zorg er dan voor dat je er zo snel mogelijk bij bent! Een kleine lekkage wordt al snel een grote lekkage en dan ben je nog verder van huis. De kosten kunnen oplopen en je loopt het risico dat een deel van het dak vervangen moet worden, omdat het te veel is aangetast. Zorg dat je direct een dakdekker langs laat komen als je lekkage hebt!

  Andere werkzaamheden dakdekker Den Haag

  Een dakdekker kan ook andere werkzaamheden op het dak uitvoeren. Heb je bijvoorbeeld veel mos op je dak zitten of is deze op een andere manier aangetast door het weer? Laat een dakdekker het dak schoonmaken! Zo kan je dat er weer even tegen aan en ziet het dak er als nieuw uit.

  Apex Vastgoedservice kan allerlei dakwerkzaamheden uitvoeren. Van lekkages tot het vervangen van een bitumen dak. Of je nu een dakdekker in Den Haag of ergens anders in Nederland zoekt, Apex Vastgoedservice zit door het hele land.