Dakreparatie

 • 24/7 bereikbaar
 • Dezelfde dag nog op locatie
 • Spoed? Wij bieden hulp in nood!
 • Landelijke dekking
 • Tot 10 jaar garantie
reviews-werkspot

  Hoe kunnen we je helpen?

  Dakreparatie

  Ben je op zoek naar een bedrijf die jou kan helpen met dakreparatie? Dan ben je bij Apex Vastgoedservice aan het juiste adres! Wij verzorgen allerlei dakwerkzaamheden. Het is verstandig om jouw dakreparatie niet uit te stellen. Zo voorkom je namelijk verdere schade aan uw dak. Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan 

  Heb je waterschade of is jouw dak vies en hierdoor stuk gegaan? Laat deze dan goed herstellen. Of je nu dakpannen of bitumen hebt, Apex Vastgoedservice staat garant voor een goed herstel van jouw dak! 

  Soms is het nodig om een deel van het dak te vervangen. Dit kan even schrikken zijn, maar het is wel verstandig om dit te doen. Zo voorkom je onnodig kosten de komende jaren en je bent er zeker van dat het probleem verholpen is. Wij doen er uiteraard alles aan om de oude dakbedekking te herstellen. 

  Dak met dakpannen 

  Heb je een dak met dakpannen? Dan moeten misschien een aantal dakpannen vervangen worden. Wij kunnen je allerlei soorten dakpannen bieden! Zoek je geglazuurde dakpannen of platte pannen? Wij kunnen deze leveren. Zo is het verschil tussen de oude en nieuwe dakpannen minder groot. Als je jouw dak vervolgens laat reinigen, zie je bijna geen kleurverschil meer! 

  Dak met bitumen 

  Heb je een dak met bitumen, ofwel dakleer? Ook deze kunnen we repareren of vervangen! Er zijn twee opties met het bitumen dak: of er komt een nieuwe laag dakleer op of we halen de oude laag bitumen weg en vervangen deze met een nieuwe laag. Vervanging van het bitumen is nodig wanneer er al een aantal lagen op liggen, het kan dan te zwaar voor het dak worden als er nog een laag bovenop komt.  

  Meestal wordt ervoor gekozen om een nieuwe laag aan te brengen op de oude laag. Mocht er lekkage zijn bij een gedeelte van het bitumen, dan wordt alleen dat gedeelte opnieuw bedekt. 

  Ben je op zoek naar een professioneel team dat door heel Nederland werkzaam is? Dan ben je bij Apex Vastgoedservice aan het juiste adres! Ook hebben we een spoedservice, 24 uur per dag, 7 dagen in de week!