Dakreiniging

 • 24/7 bereikbaar
 • Dezelfde dag nog op locatie
 • Spoed? Wij bieden hulp in nood!
 • Landelijke dekking
 • Tot 10 jaar garantie
reviews-werkspot

  Hoe kunnen we je helpen?

  Dakreiniging

  Is je dak vies of bedekt met bladeren? Dan is het goed om het team van Apex Vastgoedservice in te schakelen! Voorkom schade aan uw dak en laat uw dak nu reinigen. 

  Dakreiniging zorgt ervoor dat je dak weer als nieuw is! Troep en bladeren worden verwijderd, het mooie dak komt weer tevoorschijn en je hebt gelijk de kans op lekkages drastisch verlaagd. Als je troep namelijk te lang op je dak laat liggen, dan kunnen er lekkages ontstaan. Er kan troep vast komen te zitten of water kan niet meer goed afgevoerd worden. Zonde om hierop te wachten, zorg dat je je dak goed laat reinigen door een professional. 

  Het dak wordt met een hogedrukspuit gereinigd. Zo komen we tot het beste resultaat. Mos en andere aanslag verdwijnt als sneeuw voor de zon, je ziet weer welke kleur dakpannen je had. Ook is het mogelijk om jouw platte dak te laten reinigen. Deze is soms wat meer aangetast, omdat er makkelijker water en andere troep op blijft liggen. Helemaal als de goot verstopt is! Zorg er daarom ook altijd voor dat je af en toe de goot checkt op blaadjes of andere troep. 

  Dakpannen reinigen 

  Zijn je dakpannen toe aan een flinke schoonmaakbeurt? Je zult zien hoe mooi ze eruit zien na de poetsbeurt van Apex Vastgoedservice! Het is belangrijk om je dakpannen goed te onderhouden, zo voorkom je bijvoorbeeld mos vorming of andere aanslag op de dakpannen. Mos kan vrij hardnekkig zijn en wordt gezien als een echte indringer. Voorkom dat het z’n zin krijgt en laat de dakpannen op tijd reinigen. 

  Laat het dak inspecteren 

  Weet je niet helemaal zeker of jouw dak een reinigingsbeurt nodig heeft? Dan kan het team van Apex Vastgoedservice bij je langskomen en een check doen. Wij zullen het dak inspecteren en een vrijblijvende offerte maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent.  

  Apex Vastgoedservice kan ook met andere dakwerkzaamheden helpen. Wil je bijvoorbeeld jouw dak ontmossen, een dakreparatie uitvoeren of een plat dak vernieuwen? Ook dan ben je bij Apex Vastgoedservice aan het juiste adres.  

  Door heel Nederland 

  Wij voeren onze service door heel het land uit. Of je nu een dakdekker in Haarlem, dakdekker in Gouda of een dakdekker in Eindhoven zoekt!