Daklekkage

 • 24/7 bereikbaar
 • Dezelfde dag nog op locatie
 • Spoed? Wij bieden hulp in nood!
 • Landelijke dekking
 • Tot 10 jaar garantie
reviews-werkspot

  Hoe kunnen we je helpen?

  Daklekkage

  Een daklekkage kan enorm vervelend zijn. Het is duidelijk dat iets niet helemaal goed zit op je dak. Het is handig om iemand hier snel naar te laten kijken om verdere lekkages te voorkomen! Als je de lekkage laat zitten, dan is de kans dat het zich uitbreid groot. Neem contact op met Apex Vastgoedservice en wij helpen je graag snel.

  Maak gebruik van onze spoedservice. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor je klaar. Heeft de lekkage iets minder haast? Bel dan om een afspraak te maken met ons voor een later tijdstip.

  Daklekkage verhelpen

  Als we komen om de daklekkage te verhelpen, dan zullen we eerst kijken wat de schade precies is. Is het een kleine lekkage of komt het regenwater hier naar binnen stromen? Als we hier een idee van hebben, zullen we de kosten en werkzaamheden met je bespreken. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent! We gaan dan gelijk aan de slag om de lekkage te verhelpen.

  Ook kunnen we eerst langskomen voor een offerte, zodat je precies weet hoeveel het gaat kosten. Deze offerte is geheel vrijblijvend.

  Extra dakpannen

  Een daklekkage kan normaliter vrij snel verholpen zijn, mits je er snel bij bent. Soms moeten wat dakpannen verplaatst worden om de werkzaamheden goed uit te voeren. Zo weten we zeker dat de lekkage is aangepakt! Soms zie je dat er bij een storm een aantal dakpannen gesneuveld zijn. Gelukkig kun je bij Apex Vastgoedservice gelijk nieuwe dakpannen bestellen. We kunnen vele soorten en maten bestellen, zodat de nieuwe dakpannen bijna niet opvallen tussen je huidige dakpannen!

  Andere diensten van Apex Vastgoedservice

  Ben je op zoek naar een dakdekker of iemand die je kan helpen met andere lekkages aan het huis? Dan moet je denken aan gootlekkages of een lekkage aan de bitumen. Een dakdekker zorgt ervoor dat er een (nieuw) dak op komt. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld de schuurdak te vernieuwen of de goot schoon te laten maken. Of je nu een dakdekker in Gouda, een dakdekker in Groningen of een dakdekker in Amsterdam zoekt, wij staan voor je klaar! Wij helpen onze klanten door het hele land.