Dakgoot repareren

 • 24/7 bereikbaar
 • Dezelfde dag nog op locatie
 • Spoed? Wij bieden hulp in nood!
 • Landelijke dekking
 • Tot 10 jaar garantie
reviews-werkspot

  Hoe kunnen we je helpen?

  Dakgoot repareren

  Heb je een lekkende dakgoot? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk jouw dakgoot te laten repareren. Zo voorkom je verdere schade aan je dakgoot en huis. Soms lijkt een dergelijke lekkage mee te vallen, echter kan het voor veel meer problemen zorgen. Er kan meer waterdruk op andere delen van je dakgoot komen te staan bijvoorbeeld. Als hier dan ook een lekkage ontstaat, dan heb je twee lekkages… Voorkom deze vervelende situatie en laat jouw lekkende dakgoot repareren door Apex Vastgoedservice!

  Vervangen of onderhouden van je dakgoot

  Als je er snel bij bent, dan is de kans klein dat je jouw hele dakgoot moet vervangen. Vaak kan een kleine lekkage makkelijk opgelost worden namelijk. Als je hier te lang mee wacht en het gat groter wordt, dan kan het zijn dat een dakgoot vervangen moet worden. We beslissen dit alleen als we geen andere mogelijkheid zien. Vaak is het dan een eenmalige iets grotere uitgave, maar ben je daarna jaren ontlast van lekkende dakgoten.

  Dakgoot onderhouden

  Voorkomen is beter dan genezen, het is dan ook handig om jouw dakgoot goed te onderhouden. Het is goed om deze bijvoorbeeld elk jaar even na te lopen. Zitten er bladeren en andere troep in de goot? Verwijder deze dan. Deze opstoppingen kunnen zorgen voor lekkages op lange termijn! Als je dit niet zelf kunt doen, schakel dan bijvoorbeeld Apex Vastgoedservice in om dit voor je te doen. Zo weet je precies de status van je dakgoten is en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

  Dakgoot repareren na stormschade?

  Heeft het hard gestormd en is een deel van de dakgoot losgekomen? Schakel dan direct de hulp in van Apex Vastgoedservice! Wij hebben een 24/7 spoedservice om dit soort problemen direct op te lossen. Zo voorkom je verdere schade aan je huis. Neem contact op met ons.

  Andere dakwerkzaamheden bij Apex Vastgoedservice

  Ben je op zoek naar een bedrijf dat andere dakwerkzaamheden kan uitvoeren? Bij Apex Vastgoedservice kunnen we ook jouw dak ontmossen, loodslab vervangen, een plat dak vernieuwen of een schuurdak vervangen! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of meer informatie.