Dak ontmossen

 • 24/7 bereikbaar
 • Dezelfde dag nog op locatie
 • Spoed? Wij bieden hulp in nood!
 • Landelijke dekking
 • Tot 10 jaar garantie
reviews-werkspot

  Hoe kunnen we je helpen?

  Dak ontmossen

  Wil je jouw dak ontmossen? Het team van Apex Vastgoedservice staat voor je klaar! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

  Mos op het dak

  Na verloop van tijd kan er mos ontstaan op je dak. Dit komt door de weersomstandigheden en takjes en bladeren die op je dak blijven liggen. Ook is het vaak op daken te zien die weinig zonlicht krijgen. Mos gedijt goed bij vocht en schaduw. Vaak zie je dat mos ontstaat op platte daken, omdat hier ook het water niet altijd (snel) afgevoerd kan worden.

  Slecht voor je dak

  Het is slecht voor je dak als er mos op groeit! Mos soorten zijn niet goed voor de ondergrond. Het is niet goed voor het materiaal op jouw platte dak, maar ook zeker niet voor dakpannen! Deze zijn dan wel stevig, er zijn stofjes van het mos die de dakpannen indringen. Hierdoor blijven de dakpannen te vochtig en dat is zeker niet de bedoeling. Daarnaast kan mos enorm snel groeien en jouw dak helemaal bedekken! Dan ben je eigenlijk nog verder van huis.

  Als mos in de winter bevriest, dan kan het uitzetten en scheurtjes geven in de bekleding van jouw dak. Zorg er dus echt voor dat je op tijd het dak laat ontmossen.

  Dak ontmossen door Apex Vastgoedservice

  Het is dus belangrijk om het dak te ontmossen. Zorg dat je hier bijtijds bij bent, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Handig is om hier een offerte voor aan te vragen, zo weet je waar je aan toe bent. Bij Apex Vastgoedservice kunnen we een vrijblijvende offerte maken voor je. Deze is geheel gratis! Wij komen graag bij je langs om de schade in kaart te brengen.

  Dakwerkzaamheden bij Apex Vastgoedservice

  Daarnaast kun je bij Apex Vastgoedservice terecht voor andere dakwerkzaamheden. Wil je jouw dak vernieuwen, je dakgoot repareren of een loodslab vervangen? Ook voor deze werkzaamheden ben je bij Apex Vastgoedservice aan het juiste adres! Wij zijn jouw dakdekker die 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor je klaarstaat. Ook kunnen wij spoedreparaties uitvoeren om verdere schade te voorkomen. Neem contact met ons op.