Dakdekker Amsterdam

 • 24/7 bereikbaar
 • Dezelfde dag nog op locatie
 • Spoed? Wij bieden hulp in nood!
 • Landelijke dekking
 • Tot 10 jaar garantie
reviews-werkspot

  Hoe kunnen we je helpen?

  Dakdekker Amsterdam

  Heb je een lekkage aan je dak of moet misschien wel je hele dak vervangen worden? Zorg dan dat je een dakdekker rondom Amsterdam hebt die betrouwbaar is en een goede service biedt! Bij Apex Vastgoedservice weet je zeker dat de werkzaamheden zorgvuldig gedaan worden. De dakdekker in Amsterdam heeft al jaren ervaring op het gebied van daken en helpt je graag verder.

  Lekkage, wat nu?

  Als je een lekkage aan het dak hebt, dan moet je hier zo snel mogelijk bij zijn. Een lekkage kan verergeren en een groter deel van het dak aantasten. Dat is zo zonde! Zorg dat je gelijk een dakdekker in Amsterdam inhuurt die naar de schade kan komen kijken. Hoe klein de lekkage ook is, het is verstandig om dit wel gelijk op te lossen. De dakdekker in Amsterdam komt ook langs als bijvoorbeeld je goot lekt of als een deel van het bitumen dak loslaat.

  Dakdekker Amsterdam: nieuwe dakpannen

  Stel dat een deel van de dakpannen vervangen moet worden, dan is dit erg vervelend. Gelukkig heeft Apex Vastgoedservice een groot assortiment dakpannen, waardoor de kans groot is dat je dezelfde dakpannen kunt bestellen die al op je dak liggen. Zo zal je het verschil bijna niet zien! Mocht er op het dak veel mos zitten, dan raden wij aan om dit professioneel te laten verwijderen. Ook dat kan bij Apex Vastgoedservice.

  Neem vrijblijvend contact op met Apex Vastgoedservice. De dakdekker in Amsterdam kan eerst bij je langskomen om een vrijblijvende offerte op te stellen. Deze is volledig gratis!