Dakdekker

 • 24/7 bereikbaar
 • Dezelfde dag nog op locatie
 • Spoed? Wij bieden hulp in nood!
 • Landelijke dekking
 • Tot 10 jaar garantie
reviews-werkspot

  Hoe kunnen we je helpen?

  Dakdekker

  Ben je op zoek naar een goede dakdekker voor jouw woning of bedrijfspand? Apex Vastgoedservice kan je hierbij helpen! Als jouw dak schade heeft opgelopen of oud is, dan is het wijs om deze zo snel mogelijk te herstellen of te vervangen. Een dakdekker biedt uitkomst! Door de jarenlange ervaring van Apex Vastgoedservice ben je gegarandeerd van een goed en stevig dak. Of dit nu voor je schuurdak of aanbouw is, een dakdekker van Apex Vastgoedservice is de oplossing.

  Welke werkzaamheden dakdekker?

  Een dakdekker heeft eigenlijk één doel: zorgen dat jouw dak bedekt is, zodat er geen waterschade of andere schade ontstaat. Een dakdekker zal er alles aan doen om het dak zo goed mogelijk op te leveren! Een dakdekker kan of het dak herstellen of het dak vervangen. Het ligt een beetje aan de situatie van jouw huis of bedrijfspand.

  Waterschade na storm

  Is er waterschade ontstaan na een hevige storm? Dan is de kans groot dat er slechts een deel vervangen wordt. Als het dak oud is en er meerdere gaten of plekken zitten, dan zal de dakdekker adviseren om het gehele dak te vervangen. Het is belangrijk om altijd voor het beste resultaat te kiezen! Zo heb je minder kosten in de toekomst.
  Een dakdekker is heel handig als je werkzaamheden aan het dak hebt. Misschien ben je achter een probleem gekomen toen het dak gereinigd werd of heb je (helaas) ondervonden dat er een lekkage zit. Een dakdekker gaat direct voor je aan de slag om een oplossing te vinden! Zo kun je weer snel zonder ongemak genieten van jouw huis.

  Het soort dak

  Heb je dakpannen op het dak liggen of heb je een bitumen dak? Wat het soort ook is, Apex Vastgoedservice weet er raad mee. Via ons kun je namelijk dezelfde dakpannen bestellen die je al op het dak hebt liggen. Als een deel dan vervangen moet worden, zie je haast het verschil niet! Een bitumen dak wordt of vervangen of er wordt een nieuwe laag overheen gedaan. Meestal wordt er gekozen voor een nieuwe laag, omdat dit minder tijd en geld kost. Is het dak echter al vaak voorzien van een nieuwe laag of is de schade heel ernstig? Dan raden we aan om het complete bitumen dak te vervangen.

  Apex Vastgoedservice zit door het hele land

  Apex Vastgoedservice helpt klanten door het hele land. Ben je op zoek naar een dakdekker in Haarlem, een dakdekker in Amsterdam of een dakdekker in Gouda? Door heel het land zijn dakdekkers van Apex Vastgoedservice te vinden!
  Apex Vastgoedservice biedt allerlei dakwerkzaamheden aan. Van dak ontmossen tot dakreparaties. Alles wat met jouw dak of dakgoten te maken heeft, kunnen we oplossen! Wacht zeker niet te lang met dakwerkzaamheden, al lijkt het probleem nog zo klein. Het vervelende met een dak is dat het snel een groter probleem kan worden. En dan ben je verder van huis.

  Wij hebben ook een spoedservice waarbij ons team 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is! Heb je acute waterschade na een storm? Neem dan contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij je langs.